Velkommen til Sisi Copenhagen. Vi er et dansk smykkefirma med en dyp lidenskap for smykker. Vi skaper vakre, tidløse og klassiske smykker i ekte materialer - og det gjør vi til veldig fine priser ♡

Vårt fokus er å skape enkle og stilfulle smykker som du har lyst til å ha på seg. Vi utvider og utvikler kontinuerlig smykkesortimentet vårt med nye designs. Vi er ikke redde for å tenke utenfor boksen og utfordrer oss selv hele tiden på kreativitet.  

Vi ønsker deg velkommen til vår verden av smykker i elegante og vakre designs som alle er fremstilt i edelmetaller, og som du dermed kan ha i mange år fremover, Vi vil gjerne dele vår lidenskap og mener at alle burde ha mulighet til å unne seg selv vakre smykker uten å gå kompromiss med kvaliteten. 

Vi håper at vi her hos Sisi Copenhagen har inspirert deg til å ta en titt på smykkene våre.

Våre smykker 

Alle smykkene våre er laget av 925 sterlingsølv, forgylt sterlingsølv eller solid gull med ulike halvedelstener eller ekte ferskvannsperler. Disse utmerkede materialene forsikrer at smykkene dine fra Sisi Copenhagen kommer til å holde i mange år. 

Vi samler kun på fornøyde kunder 

Vi synes det er veldig viktig at kundene våre er fornøyde og glade for kjøpene deres. For å gi kundene våre full trygghet tilbyr vi alltid gratis frakt og flere betalingsmuligheter. Det betyr at kjøpet blir fullstendig risikofritt og at kundene våre kan se, kjenne og prøve smykkene i fred og ro hjemme. 

Vi gjør vårt beste for å gi deg en god opplevelse når du kjøper et smykke fra Sisi Copenhagen. Om du har noen spørsmål/kommentarer/forslag eller lignende, så kan du alltid kontakte oss på shop@sisicph.dk, så svarer vi deg så fort som mulig. 

Du kan også lese mer om våre kunders opplevelse her

Møt Vivi 

Hvor kommer ideen om å starte et smykkemerke fra? 

Jeg har jobbet med smykker så lenge jeg kan huske - og litt til. Moren min har designet og solgt smykker hele oppveksten min og siden jeg var omkring 2 år så har jeg vært en del av hennes virksomhet. 

I tenårene mine hjalp jeg til i moren min sitt firma, men i en periode så det faktisk ikke ut som at jeg skulle følge fotsporene hennes. Jeg begynte å studere og startet en karriere som revisor og rådgiver for større virksomheter. Etter noen år som karrierekvinne ble smykke-og entrepenørlysten for stor, og i i 2016 besluttet jeg meg for å starte mitt eget smykkemerke. “Sisi” og logoen vår er inspirert av mammaen min. På 1970-tallet solgte hun forgylte orkideer - den kolleksjonen kalte hun Sisi og tegnet den fine logoen med inspirasjon fra orkideen. 

Jeg fikk lov til å “arve” både navn og logo, og moren min ble samtidig min primære leverandør av de smykkene som jeg har utvalgt og designet til Sisi Copenhagen. Deretter har virksomheten vokst og i dag er vi 11 medarbeidere og kontorhunden Luna på adressen vår i København. 

Hva er målet med Sisi Copenhagen? 

For meg har Sisi Copenhagen fra dag en handlet om en ting - deg som kunde. For meg er det viktig at man alltid får smykker av høyeste kvalitet, med den beste servicen og til rimelige priser. 

For meg begynner kvalitet med materialer; alle smykkene våre er skapt av edelmetaller - dvs, 925 sterlingsølv og våre forgylninger er av 18 karat gull. Våre “Fine Jewelry” smykker er som minimum 9 karat solid gull. Vi bruker ekte ferskvannsperler og halvedelsten. Aldri glass eller kunstige perler. 

For meg betyr det utrolig mye at alle som har kjøpt smykker hos oss er mer enn fornøyde. Med mer enn 2.600 vurderinger på Trustpilot og en score på 4,9 er vi på god vei. Hver gang vi får noe annet enn en 5-stjerners vurdering må jeg innrømme at det gjør litt vondt i hjertet… Jeg er først helt fornøyd når alle vurderingene våre er 5 stjerner :) 

Hvilke smykker bruker du selv om dagen? 

Selv om jeg omgås med smykker hver eneste dag elsker jeg fortsatt å ha de på meg. Sønnen min har nå kommet i den alderen hvor han begynner å gripe i ting, noe som naturligvis gjør at man skal være ekstra oppmerksom når man går med smykker - så de mindre øredobbene i samlingen min er ekstra mye i bruk om dagen :) 

Jeg liker generelt mer klassiske looks, men de må gjerne ha en moderne tvist. Jeg har lenge primært gått med forgylte smykker, men er også glad i å blande gull og sølv. Det fantastiske med smykkene er at man kan kombinere dem på utallige måter og kan skape ulike uttrykk. Det er bare fantasien som setter grenser.