Størrelsesguide til ringer: 

Om du ikke allerede vet ringstørrelsen din kan du enkelt måle deg frem til den. Når du skal måle ringstørrelsen din skal du være oppmerksom på at fingrene dine er mindre når de er kalde og større når de er varme. Det er derfor viktig at du måler omkretsen av fingrene dine når de er på normal temperatur. 

Omkrets

Ringstørrelse

44 mm

44

46 mm

46

48 mm

48

50 mm

50

52 mm

52

54 mm

54

56 mm

56

58 mm

58

60 mm

60

62 mm

62

64 mm

64


Slik måler du omkretsen på fingeren din: 

Bruk enten et snøre eller tynn papirstrimmel og sett det rundt den fingeren du ønsker at ringen skal sitte på. Du markerer der snøret/strimmelen møtes når den sitter behagelig rundt fingeren. Strekk ut snøret/strimmelen og mål hvor mange millimeter det er imellom det markerte området. Sånn! Nå har du omkretsen på fingeren din og dermed også ringstørrelsen din. 

Halskjeder:

Hos Sisi Copenhagen selger vi halskjeder i mange lengder. Simple link chain og simple ball chain fås i lengdene 42, 45, 50, 60 og 80 cm. 

Det er alltid en god ide å måle noen av halskjedene du har hjemme før du bestemmer hvilken lengde du ønsker deg, så har man en bedre ide om hvordan halskjedet kommer til å henge. 

Når du skal måle dine egne halskjeder så skal du legge halskjedet på en flat overflate og måle kjedet fra den ene enden til den andre. Noter lengden og bruk det som veiledning til når du skal kjøpe ditt neste halskjede. 

Våre ulike lengder: 

40 cm: Vi selger noen halskjeder i 40cm, noe som er nære på å være det man kaller en choker. Halskjedet er veldig kort og sitter tett rundt halsen. Det er derfor viktig at man er oppmerksom på dette når man kjøper et så kort kjede. Halskjedet i 40 cm er bra å kombinere med enda lengre kjeder, men kan også brukes for seg selv for et enklere uttrykk. 

42cm: 42 cm er den korteste lengden vi selger Simple link chain og Simple ball chain i. Halskjeder med en lengde på 42 cm er korte og passer fint dersom man ønsker at sjarmen skal henge rett over halsen på genseren. 

45cm: 45 cm er av de mest populære lengdene våre. Halskjedet i denne lengden passer stort sett til alle, men kan naturligvis fremstå litt kort på noen. Halskjeder henger fint om man har en V-trøye eller en trøye med høy hals hvor man vil at kjedet skal henge ned over halsen. 

50cm: En annen av våre mest populære lengder er halskjedene våre på 50 cm. Halskjedet har en medium lengde som går ned til omkring midten av brystet. Lengden fungerer til de fleste anledninger og kan brukes av alle. 

60 cm: Halskjedene på 60 cm er en av våre lengre kjeder. Kjedene på 60 cm går akkurat ned over brystet - men det kan naturligvis variere fra person til person. Et halskjede på 60 cm er ideelt å kombinere med andre kortere kjeder, men kan også brukes for seg selv med en fin sjarm. 

80 cm: Våre halskjeder på 80 cm er de lengste vi har. Halskjedene på 80 cm er lange og går ned til omkring starten/midten av magen. Halskjedet på 80 cm kan brukes for seg selv med en sjarm, men kan ogsp kombineres med de andre halskjedene.